خرید عسل زول مخصوص دیابتی ها
عسل زول، هدیهای از دل طبیعت بکر مناطق کوهستانی ایران، با خواصی شگفتانگیز است که شما را به دنیایی از طعم، سلامت و انرژی دعوت میکند. این عسل از شهد گیاه دارویی زول (Eryngium)، که به “خارزن” نیز شناخته میشود، تولید میشود و سرشار از ترکیبات شفابخش طبیعی و ساکاروز پایین و انتخابی عالی برای افراد حساس به قند است. با خرید عسل زول طبیعی ما، سلامت خود را بیمه کنید.
مشخصات عسل تکگل زول
عسل تکگل زول از شهد غالب گیاه Eryngium caeruleum تولید میشود و به رنگ کهربایی تیره تا قهوهای دیده میشود. این عسل دارای عطر و طعمی ملایم و گیاهی است (برخی منابع غیرفارسی گزارش کردهاند طعم شیرین و تقریباً تلخی خفیفی دارد). ترکیب شیمیایی عسل زول غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی است.
در یک مطالعه فراتحلیلی مشخص شد که مجموع فنلهای طبیعی این عسل حدود 79.8 میلیگرم گالیکاسید در هر 100 گرم عسل است که از بسیاری از عسلهای تکگل دیگر بالاتر است. همین مطالعه نشان داد ظرفیت آنتیاکسیدانی (بر حسب آزمون FRAP) این عسل نیز قابل ملاحظه است. ترکیب قندی آن نیز عمدتاً شامل فروکتوز و گلوکز است و ساکارز آن اندک و کمتر از 3 درصد دارد.
میزان پرولین بالای این عسل (۴۰۰–۸۰۰ mg/kg) نشاندهنده کیفیت بالای آن است. پرولین یک اسید آمینه مهم برای سنجش خلوص و کیفیت عسلهای طبیعی است که در آزمایشگاه اندازهگیری میشود.
خواص و فواید عسل زول
- خاصیت ضد التهابی و تسکیندهنده: عسل طبیعی زول به طور عمومی خاصیت ضد التهابی بالایی دارد. این ویژگی باعث میشود که برای تسکین دردهای مختلفی مانند دردهای مفصلی و عضلانی مورد استفاده قرار گیرد. در یک مطالعه سلولی اثرات ضدالتهابی عصارهی فنلی عسل زول بررسی شد و مشخص شد که این عصاره میتواند تولید نیتریکاکساید و سایتوکاینهای التهابی (مانند IL-6) را در سلولهای ماکروفاژ کاهش دهد و با تنظیم مسیر NF-κB از التهاب سلولی جلوگیری کند.
- آنتیاکسیدان طبیعی: این عسل سرشار از آنتیاکسیدانهای طبیعی است. این مواد به مبارزه با رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکنند و میتوانند فرآیند پیر شدن سلولها را کند کرده، و از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن جلوگیری کنند. بر اساس مطالعات، خواص ضدالتهابی و آنتیا
- ۲ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر